keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Aamun kirja

Kävin aamutelevisiossa juttelemassa Nadjan ja Sepon kanssa uutuusteoksestani. Jostain syystä haastattelua ei ole ilmestynyt vielä Yle Areenalle, mutta sen voi katsoa kokonaisuudessaan täältä.

6 kommenttia:

 1. Hei, Jaakko!

  Mielenkiintoinen juttelu teillä. Joskus minusta tuntuu, ettei Aamun kirjassa oikein päästä asian – siis kirjan – ytimeen, mutta nyt etenkin Nowakilla oli tarkkoja havaintoja pienestä romaanistasi. Hän hoksasi myös kysyä riittävän yksinkertaisia kysymyksiä, joihin sinulle oli kuitenkin samalla selvästi hedelmällistä vastata. Vaikka monipolvisestikin, kuten esim. merikartoista ja Osama bin Ladenin hautauksesta puhuessasi.

  Kiitos siis miellyttävästä iltahetkestä haastattelusi parissa (vaikka AAMUN kirja onkin kyseessä, heh). Ja hyvää kevään jatkoa, Sinulle Jaakko!

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi Erkka ja mukavaa kevättä sinullekin.

  Kuten näissä haastatteluissa tavallisesti käy, ohjelma-ajan rajallisuus esti syvällisen paneutumisen teokseen. Toivottavasti saimme kuitenkin avatuksi joitain tärkeitä tulokulmia romaanini teemoihin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä & monipuolinen esiintyminen, Jaakko! Täytyy kyllä sanoa, että roolisuorituksesi Jennana oli vähintään yhtä ilmiömäinen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Vesa. Mediakulttuurin ja haastattelutilanteen herättämät henkilökohtaiset tuntemukset välittyvät parhaiten yllä linkkaamastani official-versiosta. Toisaalta Areenalle päätyneessä unofficial-versiossa katsoja saa kaksi haastattelua yhden hinnalla; en ole huomannutkaan aiemmin, että minulla on tapana lausua lähes jokainen sana kahteen kertaan.

  VastaaPoista
 5. Kiintoisia haastatteluja molemmat! Minua tosin häiritsee poissaolevaisuutesi virallisessa versiossa, olitko kenties lääkityksellä?

  Huomasinpa tuossa olympialaisten aikaan, että olet myös sivutoiminen jääkiekkovalmentaja pseudonyymillä Dan Bylsma. Et onnistunut luotsaamaan Yhdysvaltain jääkiekkomaajoukkuetta mitaleille, mutta meriittilistallasi on sentään Stanley Cup Pittsburgh Penguinsien luotsina vuodelta 2009. Mikset ole maininnut tästä mitään?

  http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/1QuCW8eEO0PGEFyllbg1yA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NTt3PTYzMA--/http://media.zenfs.com/en/blogs/sptusnhlexperts/167441070.jpg

  VastaaPoista
 6. Olen molemmissa versioissa vesiselvä. Kankeahkon ulosannin vaikutelma johtuu kummassakin haastattelussa siitä, että puheosuuksiani on jälkikäteen hidastettu ja miksattu niin että sanat toistuvat. Tämä on tietoista kiusantekoa ja sabotaasia, jota en aio painaa villaisella.

  Dan Bylsma liittyy samaan kiusaamisvyyhtiin sikäli, että tämä entinen aikuisviihdetaiteilijatar operoitiin sukupuolenvaihdosleikkauksen yhteydessä tarkoituksellisesti minun näköisekseni.

  VastaaPoista