lauantai 8. kesäkuuta 2013

Palautetta lukijoiltani

Lukijoiden mielipiteitä kirjasta VALVOJA

"Valvoja on kirja, jonka arvoa ei vielä tunneta. Siinä on jopa niin hyvät rauhanehdot, jos minä haluaisin sodat lopettaa, niin kirjoittaisin siitä aivan samalla tavalla, enkä yhtään toisella tavalla. Kouluihin se kirja pitäisi saada luettavaksi."

A. M., Tampere

"Siinä kirjassa on sellaisia asioita, joita ei mistään muualta saa selville. Se kirja minun on luettava uudelleen."

S. U., Riihimäki

"Se on asiallinen kirja, sopii hyvin maalaisihmisille ja samoin kaikille luettavaksi."
 S. Y., Taegu, Etelä-Korea

"Minä hankin sen pojalleni. Nyt se kirja on meidän kirjastossamme aina käytössä."
V. T., Maracaibo, Venezuela

"Se kirja on kirjastossamme, olen sen lukenut, se on mielestäni niin hyvä että voisin suositella, että se hankittaisiin kaikkiin kirjastoihin."
R. A., Madras, Intia

"Meidän kirjastossa se kirja on ahkerassa käytössä, eikä yhtään soraääntä ole kuulunut."

N. C. H., Braganca, Brasilia

"Se kirja on luettava harkiten, joka hutasemalla lukee jää paljosta vaille."

F. J., Peoria, Illinois, Yhdysvallat

"Minä luin sen kirjan suurella mielenkiinnolla ja nyt kysyn: Vieläkö on hyviä kirjoja tulossa?"
J. S., Hampuri, Saksa

"Se kirja erikoisesti filosofisen sisältönsä vuoksi kuuluu jokaiseen kirjastoon."
O.W., Tucson, Arizona, Yhdysvallat

"Kun luin sen kirjan, Valvoja, tuli mieleeni: se on Tuhatvuotisen valtakunnan avain."
V. V., Buenos Aires, Argentiina

"Minä luin kirjan Valvoja kahteen kertaan ja paikka paikoin jopa kolmeen kertaan. Sitä minä kummastelin, kun siinä on osattu kuvata byrokratia niin, että se on pikkutarkasti ja perusteellisesti selvitetty. Se byrokratia on just' sitä, mitenkä se siinä kirjassa on kerrottu. Nyt en osaa muuta kuin ihmetellä, että onpa se hyvä ja mielenkiintoinen kirja."
C. L., Nevers, Ranska

"Minä luin VALVOJAN ja UNEKSIJAN, niissä molemmissa kirjoissa on asiat tuotu esille uudella tavalla ja paremmalla tavalla kuin tähänastisessa kirjallisuudessa. Ne molemmat kirjat ovat vertailukelpoisia minkä kirjallisuuden kanssa tahansa."
 J. S., Brisbane, Australia


Kirja UUDET UHKAKUVAT v. 1985 oli Finlandia-palkintoehdolla ja se oli kaikista ehdolle asetetuista kirjoista mielipidekirjana kiistattomasti paras, näin lukijoiden mielestä.

Kirja UNEKSIJA on kirjoitettu Mies 2000-kampanjan merkeissä ja oli vuonna 1986 Finlandia-palkintoehdolla - lukijoiden mielestä hyvin tykätty, hyvät arvostelut saanut kirja.

NEUROMAANI teos on julkaistu vuonna 2012. Tämä on kirja, joka antaa tiedemiehille valtavasti aiheita ja kaikille ihmisille mielenkiintoista tutustumista siihen maailmaan, jota valvontaviidakko pimittää, niin perusteellisesti ettei sen auktoriteetit itsekään ole sitä koskaan oppineet kuin pintapuolisesti sieltä täältä tuntemaan oman sitoutuneen luonteensa vuoksi. Tästä kirjasta käydyt keskustelut avoimesti ja totuudellisesti paljastavat tämän kirjan tuomaan esille ne tosiasiat että olemme henkisen kehityksen tarpeessa, kehitysasteella olevia jumalia.

Hyvät lukijat! Lopuksi tulee mieleen sellainen kysymys: Minkälaisen rehellisen mielipideilmauksen te antaisitte näistä kirjoista ne luettuanne?


11 kommenttia:

 1. Kirjasi on kirjoitettu taiteellisessa systeemissä ja niitä on mukava lukea.

  VastaaPoista
 2. Se on semmosta hommaa, että siinä pittää panna osia peräkkäin, mutta ne osat soppii vain yhteen paikkaan.

  VastaaPoista
 3. Kirjasi sisältävät runsaasti rohkaisevia, elämää tukevia piiloviestejä. Neuromaania olen pitkään käyttänyt Rosen-terapian tukena. Kuten varmasti tiedät, suurtyölläsi on myös erektioita vahvistava vaikutus. Uneksijaa luen venytellessäni, Valvojaa käydessäni hermoratahierojalla. Uusia uhkakuvia käytän ennen kaikkea turvallisuudentunteen vahvistamiseen ja isä-poika-suhteen käsittelyyn; etenkin elämän kriisiaikoina siitä on tullut minulle elintärkeä kirja.

  Minulle teoksillasi on siis ennen kaikkea terapeuttinen merkitys. En lue niitä niinkään kirjallisina mestariteoksina vaan elämäntaito-oppaina, kiireisen ja monotonisen arjen pysäyttäjinä ja syventäjinä. En kuitenkaan tahdo tuomita niitä kirjallisuusihmisiä, jotka lähestyvät teoksiasi taidokkaina romaaneina, heillä on totta kai siihen oikeus.

  Minusta pääasia on, että teoksiasi luetaan ja tutkitaan herkeämättä, jotta elämää tukevat viestit ja vihjeet leviävät mahdollisimman laajalle ja juurtuvat kulttuurimme ytimeen. Toivottavasti teoksesi käännetään mahdollisimman nopeasti muille kielille, etenkin venäjäksi, sillä totisesti maailma on niiden tarpeessa. Levittäytyköön sanomasi kaikkialle!

  VastaaPoista
 4. Hauskaa että otit esille teosteni herkän subliminaalisen värähtelytason. Olen aikeissa esitellä lähiaikoina blogissani ainakin yhden minulle tärkeän elämäntaito-oppaan. Viestisi tuli juuri oikeaan aikaan. Olen nyt entistä vakuuttuneempi, että rakkauden sanoman on virrattava myös suorasanaisesti lukijoiden päivätajuntaan.

  Lämmin viestisi merkitsee minulle paljon. Voin vakuuttaa vastavuoroisesti, että ammenan sinun teoksestasi hyvin samanlaisia värähtelyenergioita ja eväitä arjessa jaksamiseen. Esimerkiksi Texas, saksien lukijalahjasta, pienestä ponista, on tullut minulle korvaamaton voimaeläin ja elämänkumppani.

  VastaaPoista
 5. Olen hyvin iloinen siitä, että olet löytänyt Voimaponin, joka on toistaiseksi tärkein lahjani Tien Kulkijoille ja Merkityksen Etsijöille. Odotan erittäin suurella mielenkiinnolla tulevaa elämäntaitomerkintääsi. Vierailuni Hommaforumilla ja sivustolla breiviksmanifesto.com ovat saaneet minut yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että Rakkauden Sanomaa on levitettävä yhä suoremmin.

  Olen viime päivinä tehnyt ponnekkaasti merkintöjä käsikirjoitukseeni, joka kulkee työnimellä "Älä Tapa! Opas Seksuaalisen Tasapainon Oivaltamiseen ja Kansanmurhien Ehkäisyyn". Aion lähettää käsikirjoituksen ensiversion luettavaksesi tuota pikaa. Toivottavasti ehdit kommentoida käsikirjoitusta kiireisyydestäsi huolimatta. On ensisijaisen tärkeätä, että Totuus ja Sanoma löytävät lukijoiden luo mahdollisimman kirkkaassa muodossa, ja tässä vaikeassa kirjoitustyössä kaltaisesi Aateveljen ja Toverin palaute on kultaakin arvokkaampaa.

  VastaaPoista
 6. ABB:n markkinointipsykologisia oivalluksia ja motivational trainingia minäkin arvostan suuresti. Erityisen voimaannuttavana koen ABB:n tavan käyttää hymiötä:

  Creating this compendium has personally cost me a total of 317 000 Euros (130 000 Euros spent from my own pocket and 187 500 Euros for loss of income during three years). All that, however, is barely noticeable compared to the sacrifices made in relation to the distribution of this book, the actual marketing operation;)

  VastaaPoista
 7. Minustakin ABB:n hymiöosaaminen on ainutlaatuista. Ironiansa hienovaraisessa törkeydessä hän nousee hyvinkin Ibsenin rinnalle, ellei jopa ohi.

  Toisin kuin muut tämän blogin seuraajat en kuitenkaan pidä Breivikiä ihanteellisena rakkauden lähettiläänä. Koen hänen menneen pahasti "mönkään" toiminnassaan. Kun olen hänen ajatteluaan tutkinut, minusta on vaikuttanut siltä ettei ABB koskaan oppinut erottamaan ejakulaatiota ja orgasmia toisistaan. Tulkitsen, että iskullaan hän yritti saavuttaa multiorgasmin, jota ei kuitenkaan voi saavuttaa "ruiskimalla" sinne tänne. Oikea ratkaisu olisi ollut pc-lihaksen vahvistaminen ja Miljoonan Kultarahan Pisteen etsiminen, ei nuorisojoukon lahtaaminen. Miehisen seksuaalisuuden löytäminen jäi ABB:lta pahasti kesken, ja samaa puutetta olen aistivinani myös Hommaforumin aktiiveissa.

  Jatkan uutteria tutkimuksiani miehisen seksuaalisuuden ja roturealismin yhteydestä. Kuten tavallista, raportoin löydöksistäni ANEn sähköpostilistalla täysikuun aikaan.

  VastaaPoista
 8. Totta, käytännönläheisestä älyllisestä notkeudestaan huolimatta ABB tuntee kaikesta päätellen huonosti tärkeimpiä kehollisia mysteerejämme. Myönnän suoralta kädeltä olevani itsekin vasta noviisi tällä alalla. Miljoonan Kultarahan Pistettä olen pyrkinyt viime aikoina jäljittämään lähinnä YkkösBonus-kortin ja Stockmannin etukortin avulla. Tähän mennessä lukemat ovat jääneet melko vaatimattomiksi.

  VastaaPoista
 9. Jaakko, minähän suorastaan jumaloin teoksiasi minkä metsittymiseltäni ehdin, mutta jotenkin luulen, että olet ottanut nuo kommentit (en tarkoita Harryn lähettämiä), Jehovan todistajilta! Vartiotornista saattaa löytää tuollaisia kommentteja Vartijasta (eli Valvojasta) - voisi olla muuten jonkin tulevan teoksesi nimi!

  VastaaPoista
 10. Oikeansuuntainen havainto, Vesa! Vaikka pyrin Paulo Coelhon esimerkkiä noudattaen puhuttelemaan ihmisiä uskonnollisten ja maailmankatsomuksellisten rajojen yli, on totta että jostain syystä teokseni ovat löytäneet resonoivimman kaikupohjan juuri Jehovan todistajien parista.

  VastaaPoista
 11. Te kaikki olette sangen omituisia.

  VastaaPoista