perjantai 22. maaliskuuta 2013

ANEn runokriziikki i Zirkon ur Nena


Sami Liuhto: ilonirunonurinoli
Turbator. Turku 2013. 68 s.


Tulos:

Om, rehellinen tavu, lavenna mieli. (Ölinää.) Pajassa olisi tilaa mutasuppilolle. Kuvaa sionistivisa, lipastotili, epookki, rotsi, origoloru...

Ennusta raastupa- ja alepäivät. Sytytä lyhty väkisin, Aamor, tinoinesi!

Häkellyn: "Ei voideltu?"

Suuri senior ei ole etanahinaaja. Puro kallis solisi noruen. Eivät siellä pätsisi liene vapaat. Toisio vailla mailaa, kisani panos; rinne saa viittaansa korennot. Aivoissa passio viaton - nerokas naatti ivaa sen nirson apinasi kaalia. Mallia voisi ottaa Paven eilisistä pälleistä.

Vie neuronisi lossilla korupajaan. Ihana tee loi eroinesi ruusut.

"Ledi ovien ylle", kähisen. "Ionit, romaanisi kävyt hylätyt!"

Ystäviä:

Pelaaja putsaa ratsun. Neurologiroisto rikkoo peilit. Otsa pilasi vitsin. Oi saavu, kellolippu! Satumaa litisi loassa, ja pääni löi leiman.

Ne valuvat nenille, hermosolut...

5 kommenttia:

 1. Tulee ihan nuoruus mieleen tuosta Nenasta ja miten naapurin ukko sanoi kun Nena oli töllössä: "Tuon kanssa vois vappupalloa lennätellä."

  Laskikko muuten montako sanaa tossa on? Se on nimittäin aika pitkä jo. Laskin, 108 sanaa! Saatoin laskea vähän väärin eli 106 viiva 110 sanaa. Ja miten laskea, mitkä laskea lasketaan.

  "Neurologiroisto rikkoo peilit." Sen se tekee.

  Ai niin, kaveri joka on tietokonemies (työpaikka Loimaalla, missä muualla, "Coincidence? I don't think so."), teki sellasen koneen, jolla voi tarkistaa että menikö teksti oikein, kun teksti on pitkä niin sen tarkistaminen on jo hieman hankalaa. En oo sitä käyttänyt, vielä, mutta mulla on toi pitkä teksti teonalla ja sen kyllä ajattelin koneella eli ohjelmalla tarkistaa sitten kun tarkistuksen aika on. Ettei roistot pääse kuittailemaan!

  PS: tartten kohta omistuksen Neuromaaniin, joka menee lahjaksi neurologille, joten ehdotan tapaamista leikkauspisteessä ("We Await Silent Tristero's Empire").

  VastaaPoista
 2. Tavaa L-i-u-h-t-o. Kukot huilaavat.

  VastaaPoista
 3. nai ruutana
  sääty-Jaakko rokkaa
  jytää sanat Uurian

  (sorkke tuli vähän härski)

  VastaaPoista